CONTENT ABONNEMENT

Wil jij:

✅ Bouwen aan een relatie met je potentiële klanten?
✅ Jezelf profileren als autoriteit in je vakgebied?
✅ Hoger scoren in Google met je website?
✅ Je onderscheiden van de concurrentie?

Heb je net 4x ‘JA’ geroepen?

Fantastisch! Dan ben jij klaar om je bedrijfsblog (nieuw) leven in te blazen. Maar,

❌ je weet niet hoe je daaraan moet beginnen
❌ je hebt geen of weinig inspiratie om over te bloggen
❌ je hebt geen tijd om er elke maand over na te denken
❌ je vindt van jezelf dat je niet vlot of goed genoeg schrijft

Dat hoeft je niet langer tegen te houden want, met het Content Abonnement nemen we het helemaal uit je handen! Jij ontvangt na het invullen van een vragenlijst en een brainstorm call elke maand een nieuwe blog in je mailbox die je rechtstreeks naar je website kan kopiëren. Benieuwd?

Wat zit er in dat abonnement?

Eén blog per maand met aangepaste call to action en nog véél meer dan dat:

✅Een vragenlijst zodat ik je bedrijf en klanten beter leer kennen

✅Zoekwoordanalyse (voor SEO)

✅Een brainstormcall waar ik de ideeën voorstel en we samen maandthema’s bepalen

✅Research & klantencontact voor de uitwerking

✅Feedbackcall

✅3 social media insteken

Dit zeggen anderen over het Content Abonnement

Je moet mij natuurlijk niet op m’n woord geloven!

Evi is vlot, professioneel en enthousiast. De content die ze voorstelde tijdens de brainstormcall sloot helemaal aan bij mijn ideeën en business! Ik raad andere ondernemers zeker een content abonnement aan.

Cindy – Sneakers and Paws

Ik heb zelf 101 ideeën over projecten en blogs die ik wil uitwerken. Evi was direct mee met mijn ideeën en heeft deze nog mooi aangevuld. De eerst blog werd erg snel opgeleverd en was helemaal naar wens. Ik twijfelde geen moment om een abonnement af te sluiten zodat ik elke maand weer mooie content heb om te delen.. een ‘last’ die van mijn schouders valt!

Dorien – Luxedy

Het is heerlijk om voor de blog van Playful Situations samen te werken met Evi van de Contentfabriek. Met haar ontzettende empathie, leergierigheid en professionaliteit; tovert ze in geen tijd krachtige en relevante blogartikels uit haar hoed, zelfs over de meest gespecialiseerde thema’s. Snelle opvolging, heldere en to-the-point communicatie en zeer fijne manier van samenwerken!

Tessa – Playful Situations

We waren onder de indruk van de research en voorstellen naar komende blogs. Het Content Abonnement is toegankelijk en het is een mooie aanvulling voor onze social media kanalen. Het is fijn samenwerken met Evi, die zowel professioneel als enthousiast is!

Alain – Linee

Veelgestelde vragen

MAAR, hoe weet ik of jij over mijn business of niche kan schrijven?

Mijn interesseveld is breed! Door de vragenlijst en brainstorm call bij het begin van het Content Abonnement, leer ik je bedrijf en klanten ook veel beter kennen. Als daarna blijkt dat het een onderwerp is dat me toch moeilijker ligt, doe ik beroep op mijn netwerk van content creators om een juiste match te vinden. In welke branche je ook zit, je kan àltijd gebruik maken van het Content Abonnement.