H

Hoe Mama Baas content marketing omarmt

In ‘Het goede voorbeeld‘ laten we regelmatig een voorbeeld van een sterk staaltje content marketing op je los. Om je te inspireren en te laten zien wat je allemaal kan bereiken met content marketing! Vandaag op het programma: Mama Baas.
(Valt het op dat ik net mama ben geworden? 😋)

Wat is Mama Baas?

Mama Baas is een website die in 2015 werd opgericht door twee, hoe kan het ook anders, mama’s. Een website voor en door vrouwen met een kinderwens en mama’s met kinderen van 0 tot en met 12 jaar. In die 4 jaar tijd zijn ze uitgegroeid tot een volwaardig content platform met webshop voor mama’s (en papa’s)!

Hoe doen zij aan content marketing?

Mama Baas is een voorbeeld van een bedrijf dat ‘content first‘ denkt. Ze laten zien wat je met content marketing kan bereiken als je het bekijkt als totaalplaatje. Met verschillende inkomstenstromen tot gevolg! En het is daarnaast ook een voorbeeld van hoe belangrijk het is om je doelgroep door en door te begrijpen en kennen!

Klaar voor een overzichtje?

Waarom Mama Baas:

In het moeder- of ouderschap bestaat er geen zwart of wit, daarom brengen we zo veel mogelijk verschillende verhalen en experts samen. Wat voor de één werkt, werkt niet voor de ander; het komt erop aan om zelf je eigen verhaal te (durven) schrijven met je gezin.

Bij Mama Baas kun je je hart ophalen aan herkenbare verhalen van andere ouders en raad zoeken bij één van onze vele experts. Hier zijn we allemaal samen in het ouderschap.

Voor wie:

Vrouwen met een kinderwens en mama’s met kinderen van 0 tot en met 12 jaar.

Wat:

Je vindt er artikels in rubrieken als mama worden, baby, peuter, kleuter, kids en momlife. Naast de website hebben ze een webshop met ‘het leukste en beste mama- en kindjesgerief‘. Ze brachten ook al verschillende boeken uit en gaan daar voorlopig niet meteen mee stoppen!

Waar:

Op de website, op Facebook en Instagram, via mail.

Inkomstbronnen:

Gesponsorde content, partnerships, boeken, advertenties, wedstrijden, events,…

Ga eens kijken en laat je inspireren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CONTENTFABRIEK_LOGO