N

Nieuwe service! Het Content Abonnement

Jaaaa, eindelijk kan ik het delen! Ik lanceer binnenkort met trots dé oplossing voor jou als ondernemer die wel wil bloggen – want je weet wat het voor je bedrijf kan betekenen – maar geen tijd/zin/kennis heeft. Ik stel je graag voor aan: het Content Abonnement! Een service waarmee jij op je beide oren kan slapen en gewoon elke maand een kersverse blog (mét content voor social media shares!) ontvangt. Geoptimaliseerd voor SEO en feedbackronde inbegrepen. Ik heb er zo veel zin in!!

Wat zit er in het Content Abonnement?

Eén blog per maand met aangepaste call to action (t.w.v. €150), en nog véél meer dan dat:

✅Een vragenlijst zodat ik je bedrijf en klanten beter leer kennen (t.w.v. €75)

✅Zoekwoordanalyse (voor SEO) (t.w.v. €75)

✅Een brainstormcall waar ik de ideeën voorstel (t.w.v. €150)

✅Research & klantencontact voor de uitwerking (t.w.v. €150)

✅Feedbackcall (t.w.v. €75)

✅3 social media insteken (t.w.v. €75)

Wat kost dat?

Het Content Abonnement bestaat uit twee luiken: een opstart en een maandelijkse opvolging. Dat vertaalt zich ook in de prijs: je betaalt de eerste maand €359,00 als opstartkost en vanaf de tweede maand betaal je €179,00 per maand.

Allright, waar kan ik tekenen?!

Er is wel één dingetje, ik heb maar plek voor 10 ondernemers… Hoe dat komt? Ik heb ontdekt dat onze crèche failliet is gegaan twee weken voor Felix, mijn kindje van 4 maanden, er zou starten. We moesten dus een last minute oplossing vinden, waardoor Felix nu maar 3 dagen naar de opvang kan. Met als gevolg dat ik dus maar 3 dagen per week kan werken!

Om niemand teleur te stellen, is er een wachtlijst: first come, first served! Iedereen op de wachtlijst krijgt de kans om een dag vroeger in te schrijven.

Ben jij erbij?

Toppie, laat je e-mailadres nog even achter in dit formulier en ik hou je op de hoogte!

CategoriesServices

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CONTENTFABRIEK_LOGO